Världens yngsta mamma

Jag som tyckte jag var ung?

 

Lina Medina, född 27 september 1933 i Paurange, peru, födde då hon var 5 år, 7 månader och 21 dagar en pojke och är därmed den yngsta bekräftade modern i medicinhistorien. Hon fick sin första menstruation när hon var runt 8 månader och vid 4 års ålder var hon redan i puberteten, hade fått bröst och pubishår. Undersökningar visade att hon var lika fullt utvecklad som en vuxen kvinna. Detta världsrekord följs tätt av ett liknande fall i Ryssland.

Medinas föräldrar tog henne till sjukhus när hon var 5 år på grund av hennes, vad man då trodde, onaturligt stora mage. Man trodde först att hon hade en tumör, men läkaren doktor Gerardo kom fram till att hon var gravid i sjunde månaden. Dr. Gerardo tog henne till Lima för att kunna få bekräftelse från andra specialister på att Medina faktiskt var gravid. En och en halv månad senare, den 14 maj 1939, förlöstes en pojke, Geraldo, med kejsarsnitt.





Tänk om man själv hade fått barn som 5åring? då hade jag haft ett barn som var 11 nu, oj.
Men i alla fall, det jag tänkte skriva var att jag tycker att det är så himla hemskt när små barn blir våldtagna!
Nu framgick inte det i texten men hon blev det.
& finns det någonting som jag verkligen HATAR så är det pedofiler, jag har ingen som helst medkänsla för personer med en sådan läggning & jag är verkligen inte en person som har lätt för att hata, jag är snarare en sån som accepterar alla eller i alla fall försöker, men pedofili är en grej som inte går in i min hjärna, hur kan man?
Det finns ingenting, absolut ingenting som är sexigt med ett litet barn, nej, usch & fy.



fiia

fyfan vad hemskt :o

2011-01-28 | 15:04:46 | http://fiiahagg.bloggplatsen.se
emma - 19årig mamma till hugo :)

också läst om henne och håller med dig angående pedofiler.. säkert hennes pappa också, fyfan...

2011-01-28 | 18:51:07 | http://emmasc.blogg.se/
Maria

Håller helt med dig, riktigt hemskt!

2011-01-29 | 13:28:22 | http://secondgirls.blogg.se/

-Stå för din åsikt!
-kommentaren loggas med din ip-adress.
-Jag accepterar inte reklam.
-Olaga hot och/eller förtal kommer att anmälas.




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här & gör mig glad &hearts:



Trackback



Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Sandra, född en kall vinterkväll -94. knappt 2 månader efter att jag fyllt 15 år fick jag veta att jag var gravid. Jag & min pojkvän bestämde oss för att behålla & det var det bästa valet någonsin. Hampus tittade ut den 11/10-10, 3 veckor före bf. Han vägde 3084g, var 50cm lång & helt perfekt! Här i min blogg får ni läsa om bl.a. min vardag som tonåring & mamma. Hoppas ni stannar!
Kontakt:[email protected]


RSS 2.0