Svar på frågestunden

Svar på frågestunden som jag/vi hade på den andra bloggen :)

 

Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3  :
För er båda:
Vare planerat att bli gravid?
Är papporna med i bilden?`
Hur tog folket att ni var gravida osv?
Hur länge och vad ska ni göra efter mammaledigheten?
Varför behöll ni barnen?
Kan ni inte skriva lite om er själva? kul att läsa sånt och se vad äre för blogg man lsäer lite ibland :)Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3

 

sv:
Nej, det var inte planerat. Visst, jag har alltid velat ha barn & det fanns en tid då jag faktiskt försökte, men nej, det fanns inte på världskartan just då ;)
För Anna var det heller inte planerat.
För mig är pappan med, vi har varit tillsammans i lite mer än 14 månader nu & även om vi gör slut nån dag så vet jag att han kommer finnas kvar!
För anna är situationen lite annorlunda, dom är inte tillsammans & har just nu inte så mycket kontakt men han är välkommen in i bilden så fort han känner sig redo för det!
Hur folket tog att jag var gravid? ja, va ska man säga, det var blandade reaktioner. Vissa blev glad, vissa blev ledsen, vissa blev arg, säkert någon som blev äcklad, osv.
Men reaktionerna var mest positiva & jag är väldigt glad för det!
Just nu är planen att jag ska vara mammaledig i alla fall 1 år, sen ska jag börja i skolan igen, ska nog läsa omvårdnad men jag har inte bestämt riktigt än.
Jag behöll först för att min pojkvän ville det, sen för att det var en speciell sak som hände, jag har berättat om det förr så orkar inte skriva det igen, så det gick liksom inte, jag älskade bebisen i magen för mycket !
Jo, klart , jag kan försöka skriva lite mer sånt :)

 

Anonym:
hej! min fråga: när hade ni först sex? och tycker ni man är konstig om man är oskuld när man är 16? /hare bra! :)

 


sv: jag var 14. Nej, det tycker jag inte! Bara man trivs med att vara oskuld eller inte så är det väll okej, man behöver inte stressa! Jag kan ju säga att jag ångrar idag att jag inte  blev av med oskulden med en kille som jag verkligen älska, tänk att göra det med the love of your life, det hade varit perfekt!
Man ska aldrig göra något som man inte vill :)

 

8Glömde kopiera namnet så jag vet inte vem som frågade frågan):
Går någon av er i skolan nu eller asså ni skulle ju börjat första gymnasiet om ni valt att gå det så ja undrar om ni kommer gå i skola sedan? nästa år eller så? :)
Ni är så grymt starka som klarar av allt dedära! är själv 1994 och längtar efter att få barn men får nog vänta ett tag..Vare planerat att bli gravid?

 

sv: Just nu är jag mammaledig, ska börja i skolan höstterminen -11 eller vårterminen -12, vet inte riktigt hur det blir. Först måste jag gå IV (eller aa, den nya "iv" linjen) sen vill jag gå omvårdad. Min dröm är att jobba inom sjukvård :)
Jo, du kan gott vänta, det är sjukt underbart att ha barn, finns inget bättre. Men det är ju bra att ha flyttat hemifrån först och så. Det är jätte konstigt att bo hemma när man har en egen liten familj!


 

Aggehh :
Till Anna:
Finns pappan med i bilden?
Vad heter din blogg när du bloggade ensam?
Till båda:
Tycker ni att det är kul att ni lyckades få barn nästan samtidigt, eller ja anna får ju barn snart...Är papporna med i bilden?`

 

SV: svarar på det som var till båda.
Ja, jag tycker att det är jätte kul, det är ju skönt att ha någon som är i samma sits, & ännu bättre är det ju att vi har varit bästa kompisar i snart 6 år :)


 

Olivia:
Till båda:
Vad hade ni för olika namnförlag (båda könen)?
Vad var det bästa med att se plusset på stickan?
Har ni gått hos samma BM?
Känndes det som en "lättnad" att för Anna att Sandra redan var gravid, och för sandra att anna blev gravid?

 

:)

sv: Jag hade massor med namn som jag funderade på, men Richard gillade inte så många av dom ;)
Men dom vi kom överäns om var Hampus som pojknamn & Nathalie som tjejnamn.
Andra namn som funderades på var Edvin, Mattias, Lucas, Benjamin, Levi, Milo (fick ju veta att det var en kille) & så kiara, Alva, Linda & Ronja i fall det blev en tjej :)
Det bästa med att se plusset? Just då blev jag bara så otroligt rädd, jag fick sån total panik så jag kunde inte riktigt bli glad. Det var först efteråt när jag hade smält allt ihopa som jag kunde vara glad över det, minns när nästan ingen visste & jag hade det som en liten hemlighet, jag låg där på mitt rum & kände på magen & pratade med den, så gick jag runt & tittade på bebiskläder i affärerna & så ;) Men det bästa med att jag blev gravid är att det fick mig att sluta dricka & leva som jag gjorde!
Ja, vi hade samma BM, det tog henne ett bra tag innan hon erkände det, vi försökte hela tiden få det ur henne att hon visste, pratade om varandra och gjorde massa hintar, rätt så kul faktiskt ;)
Ja, för mig var det jätte skönt att Anna blev gravid, då var jag inte ensam! :)

 

Sådär, det blir ett till inlägg med 2 frågor som inte hörde till frågestunden :)
//Love, Sandra
Hur länge och vad ska ni göra efter mammaledigheten?
Varför behöll ni barnen?
Kan ni inte skriva lite om er själva? kul att läsa sånt och se vad äre för blogg man lsäer lite ibland :Hannele - mamma till 2 underbara prinsar <3  ([email protected]) om Frågestund:
För er båda:
Vare planerat att bli gravid?
Är papporna med i bilden?`
Hur tog folket att ni var gravida osv?
Hur länge och vad ska ni göra efter mammaledigheten?
Varför behöll ni barnen?
Kan ni inte skriva lite om er själva? kul att läsa sånt och se vad äre för blogg man lsäer lite ibland :)


moa

hur tog din familj när du berättade det?



lite sen kanske men (a)

2010-12-30 | 18:59:56 |

-Stå för din åsikt!
-kommentaren loggas med din ip-adress.
-Jag accepterar inte reklam.
-Olaga hot och/eller förtal kommer att anmälas.




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här & gör mig glad &hearts:



Trackback



Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Sandra, född en kall vinterkväll -94. knappt 2 månader efter att jag fyllt 15 år fick jag veta att jag var gravid. Jag & min pojkvän bestämde oss för att behålla & det var det bästa valet någonsin. Hampus tittade ut den 11/10-10, 3 veckor före bf. Han vägde 3084g, var 50cm lång & helt perfekt! Här i min blogg får ni läsa om bl.a. min vardag som tonåring & mamma. Hoppas ni stannar!
Kontakt:[email protected]


RSS 2.0