bloglovin

Följ min blogg med bloglovin :)

Emily

Jag förstår att du längtar! Det är världens coolaste känsla när man ser barnet för första gången :) Men jag hade inte upp han på mitt bröst direkt, jag lät de torka av han o sådär, sen när allt var bra så fick jag han på bröstet. Ska du ta reda på könet?

2010-09-05 | 14:30:58 | http://agressia.blogg.se/
MARBES

fin blogg



allt bra? :D

2010-09-05 | 15:02:37 | http://marbes.blogg.se/
Emily

Vad står RUL för? haha, har nyss varit gravid men vet inte vad det betyder. Det är "r" jag inte vet vad det står för. VAD KUL MED EN LITEN FIN POJKE! Så kul! Har du bestämt namn? :D

2010-09-05 | 15:32:26 | http://agressia.blogg.se/
Yvonne

Hej, hej!

Åh, en sån härlig och fin mage du har!

Och din blogg är jättefin den också. Jag hittade den på Bloggportalen, blev nyfiken och här är jag nu och kikar runt lite. Kul med den där bilden där till höger på den växande babyn i magen.



Jag passar samtidigt på att tipsa om en gratis gästbok man kan ladda upp på sin blogg. Den kommer från JoakimWEB: http://www.joakimweb.se

Jag laddade upp en gästbok på min blogg. Den nås från textlänken längst upp till vänster på min blogg om du vill kolla ett exempel på hur en sådan kan se ut.



Ha det jättefint!

Jag tittar in igen och hälsar på hos dig snart ...

/ Yvonne

2010-09-05 | 17:53:36 | http://modochlust.blogg.se/

-Stå för din åsikt!
-kommentaren loggas med din ip-adress.
-Jag accepterar inte reklam.
-Olaga hot och/eller förtal kommer att anmälas.




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentera här & gör mig glad &hearts:



Trackback



Hej & välkommen till min blogg! Jag heter Sandra, född en kall vinterkväll -94. knappt 2 månader efter att jag fyllt 15 år fick jag veta att jag var gravid. Jag & min pojkvän bestämde oss för att behålla & det var det bästa valet någonsin. Hampus tittade ut den 11/10-10, 3 veckor före bf. Han vägde 3084g, var 50cm lång & helt perfekt! Här i min blogg får ni läsa om bl.a. min vardag som tonåring & mamma. Hoppas ni stannar!
Kontakt:[email protected]


RSS 2.0